• Kohaliku toidu sündmus,
  • Õhtusöök

Lossi õhtusöök

  • Veebruar 23, 2024 - Veebruar 23, 2024 @ 19:00 -
  • Alatskivi loss
Ole meie uudistega kursis
Alatskivi loss ning Alatskivi lossi restoran kutsuvad taaskord maitseelamusi täis õhtusöögile!
 
Seekord seotakse imeliseid maitsed GMP peakoka Koit Uustalu poolt kohaliku Hirveaia Veinikeldri rüübedega.
 
Õhtusöök on viiekäiguline:
 
Tervitussuupisted:
Veis ja kilu
Veise tar-tar, kilu kreem, soolajuust
Peet ja hapukoor
Peedi tar-tar, suitsune hapukoor, must leib
 
Eelroog:
Siig ja tikker
Soolasiig, marineeritud tikker, sidrunikreem, murulaugu vaht
 
Supp:
Peipsi sibul ja part
Pardileem, Peipsi sibula confit, Põltsamaa sinep, laadijuust
 
Pearoog:
Tall ja hernes
Talle sadul, hernekreem, kruubi trühvel, marajaveini-mündikaste
 
Dessert:
Kakao ja hapukoor
Brownie, kakaovaht, mustsõstra-tüümiani keedis, šokolaad
 
Õhtu hind 85 €
Info ja broneerimine alatskivi@lossirestoran.eu
 
Lossiõhtusöökide ettevalmistamist toetab LEADER programm.
Sündmus on osa sündmuste sarjast Tirin, mis kuulub Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammi. 
 
Korraldaja

Alatskivi loss ja Alatskivi lossi restoran

alatskivi@lossirestoran.eu

Jälgi Sibulatee tegemisi
Liitu meie uudiskirjaga
Ole meie uudistega kursis
Filtreeri

Cart