Alatskivi loss ning Alatskivi lossi restoran kutsuvad taaskord maitseelamusi täis õhtusöögile!
Seekord seotakse imeliseid maitsed GMP peakoka Koit Uustalu poolt kohaliku Hirveaia Veinikeldri rüübedega.
Õhtusöök on viiekäiguline:
Tervitussuupisted:
Veis ja kilu
Veise tar-tar, kilu kreem, soolajuust
Peet ja hapukoor
Peedi tar-tar, suitsune hapukoor, must leib
Eelroog:
Siig ja tikker
Soolasiig, marineeritud tikker, sidrunikreem, murulaugu vaht
Supp:
Peipsi sibul ja part
Pardileem, Peipsi sibula confit, Põltsamaa sinep, laadijuust
Pearoog:
Tall ja hernes
Talle sadul, hernekreem, kruubi trühvel, marajaveini-mündikaste
Dessert:
Kakao ja hapukoor
Brownie, kakaovaht, mustsõstra-tüümiani keedis, šokolaad
Õhtu hind 85 €
Info ja broneerimine alatskivi@lossirestoran.eu
Lossiõhtusöökide ettevalmistamist toetab LEADER programm.
Sündmus on osa sündmuste sarjast Tirin, mis kuulub Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammi.