Alatskivi loss ja Alatskivi lossi restoran kutsuvad taas õhtusöögile!
Koostöös Moutardi šampanjade ning kokk Rein Välimetsa kokakunstiga on kokku pandud imeline joogikaart ja suurepärane menüü:
Moutard Methode Traditionelle Blanc de Blancs Brut
Tervitusamps: Patee klassika
Kanamaksapatee/ klassikaline brioche/ marineeritud põldmari/ pistaatsiapähkel/ taruvaigumesi
1 EELROOG:
Haugi ceviche Eesti moodi
Värske haug/ hapukurgi- tsitruskaste/ kurgi ja rabarberi tartar/ mesine seemnekrõbedik
Moutard Blanc de Blancs Brut Champagne
2 EELROOG:
Kaerarisotto
Kaeratera ja linnase puder/ puravikuleeme/ suitsusink/ ahjus küpsenud lehtkapsas
Moutard Grande Cuvee Brut Champagne
PEAROOG:
Part ja seened
Teriyakiga glaseeritud pardifilee/ austerserviku ja trühvli kaste/ metsapähkli- kikerhernekreem/ bbq marinaadis ploom/ maapirni krõps
2012 Moutard 6 Cepages Brut Nature Champagne
DESSERT:
Jaapani stiilis juustukook
Küpsetatud Hokkaido juustukook/ pirni ja karusmarja kastmega
2017 Moutard Petit Meslier Brut Nature Champagne
Peakokaks Rein Välimets, Haapsalus Müüriääre kohviku ja Noarootsi Österby sadamaresto peakokk ning šampanjasid tutvustab Jean-Benoit Hery, Moutardi ekspordijuht.
Paketi hind: 95 €
Info ja broneerimine:
alatskivi@lossirestoran.eu
Lossi õhtusöögid kuuluvad Tartumaa toidusündmuste Tirin programmi.
2024. aasta õhtusööke toetab LEADER programm.