Aljonushka puhvet

Ole meie uudistega kursis

Aljonushka suure ajalooga sarai väravad (sarai – siinnse kuurialune) avanesid juba 2017. aastal.

Esialgu oli sellel kuurialusel teine otstarve: vanaisa, kes oli ka selle maja peremees, ehitas sibulakuivati ja astate jooksul on peremees selles sarais tonnide viisi sibulat kuivatanud.

Tänu erinevatest slaavi kultuuridest pärit roogade valmistamisele on Aljonushka puhvet kogunud järjest populaarsust. Alates 2023. aasta juulist otsustas pererahvas igal suvisel nädalavahetusel avada oma “muinasväravad”. Kõik Aljonushka puhveti pirukate ja erinevate maiustuste retseptid on põlvest põlve edasi antud ja nüüd on kõigil võimalus maitsta tõeliselt koduseid toite. Nädalavahetuse brunchid on justkui võimalus ühendada hommiku- ja lõunasööki, veeta aega sõprade või lähedastega ning nautida maitsvat toitu!

Soovi korral on Aljonushka puhvet valmis ette tellimisel tegema nii kooke kui maiustusi, nii pirukaid kui toekamaid toite; seda siis ise Kolkjasse järele tulles.

Avamisajad

Juulis ja augustis laupäeviti ja pühapäeviti.

Muul ajal ettetellimisel.

Galerii
Jälgi Sibulatee tegemisi
Liitu meie uudiskirjaga
Ole meie uudistega kursis
Filtreeri

Cart